Dikke winst voor Piet van den Berg

Afgelopen zaterdag speelde Piet van den Berg in Delfzijl zijn zesde C klasse partij en deze partij won Piet glorieus.
In de eerste ronde maakte Piet een aantal mooie combinaties en speelde zijn tegenstander helemaal zoek, en dit resulteerde dan ook dat zijn tegenstander die overigens uit Sneek kwam moest opgeven.
Piet plaatste een aantal goede stoten en bleef goed combineren ook met zijn trappen en mede daardoor zag piet de ruimte en plaatste een snelle combinatie stoten met een goed geplaatste hoge trap  waardoor zijn tegenstander naar het canvas ging en Piet won deze partij op knock-out.

Op zaterdag 3 juni vecht Piet op een groot gala van Enfusion in de Martini plaza in Groningen en op dit evenement vechten veel goede A klasse vechters waar Piet dus in het voorprogramma staat.
De eerste volgende wedstrijden zijn in Stadskanaal waar Fokke pieter Sierat, Mahmoud Sfef, en Jojanneke Gnodde in de ring zullen komen voor Challenger Gym.

Op zaterdag 1 juli organiseert Challenger Gym in samenwerking met sportschool Van Dijk in Kampen wederom een Oldskool kickboks gala en dit zal gehouden worden in de Music club in Kampen wat voorheen restaurant het Haasje was.
De voorbereidingen zijn in volle gang en Challenger gym zal hier met 10 spelers in de ring verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *