Goed resultaat in Stadskanaal

Afgelopen zaterdag stond Challenger gym in Stadskanaal met 3 vechters, Fokke pieter Sierat verscheen voor Challenger als eerste in de ring. Deze 15 jarige die een wedstrijd speelde van 3 ronden van elk 1 minuut en dus nog in de jeugd klasse zit begon sterk in de 1e ronde en maakte mooie scores, ook de 2e en de 3e ronde bleef Fokke Pieter goed druk uitoefenen op zijn tegenstander zodat hij deze wedstrijd dan ook unaniem won.

Voor Mahmoud Sfef was het de eerste keer dat hij binnen de touwen kwam voor Challenger, en deze ging dan ook  na keihard te hebben getraind vol overtuiging de wedstrijd in en deze werd gespeeld in de nieuweling klasse.
Mahmoud won deze wedstrijd tegen een sterke tegenstander.

Piet van den Berg kwam in actie in de C klasse en dit werd een lastige wedstrijd voor Piet omdat zijn tegenstander heel kort en heel dicht bij Piet bleef vechten zodat de ruimte klein bleef. Toch maakte Piet elke ronde meer punten en doordat zijn tegenstander dicht op hem bleef maakte Piet goed gebruik van zijn knieën. Zodat ook deze wedstrijd unaniem werd gewonnen. Een prachtig resultaat voor Challenger gym in Stadskanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *