Tarieven

*Elk abonnement heeft een opzegtermijn van één maand. Inschrijfgeld kost eenmalig €10,00.

Waarom kickboksen?

Fitheid

Kickboksen is een intensieve fysieke activiteit die de algehele lichamelijke fitheid bevordert. Je krijgt de kans om je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en flexibiliteit te verbeteren.

Zelfvertrouwen

Kickboksen helpt je met het verleggen van grenzen en het stellen van persoonlijke doelen. Het vergroot niet alleen je zelfvertrouwen, maar ook je doorzettingsvermogen en zelfdiscipline.

Zelfverdediging

Kickboksen leert je effectieve zelfverdedigingstechnieken. Het vergroot je gevoel van veiligheid en helpt je jezelf te beschermen in potentieel gevaarlijke situaties, of juist het vermijden hiervan.

Zelfdiscipline

Zelfdiscipline houdt in dat je leert om jezelf te beheersen en verantwoordelijkheid te nemen voor je acties. Het is een belangrijke vaardigheid die je ook in andere situaties nodig hebt, bijvoorbeeld op werk of op school.

Teamwork en respect

Wij leggen de nadruk op teamwork en respect voor je instructeurs en medestudenten. Dit begint al bij bij het op tijd komen voor de les, het groeten van alle aanwezigen, het sportief omgaan met je medestudent, en meer.

Stressvermindering

Kickboksen kan dienen als een uitlaatklep voor stress en frustratie. Het helpt je met het omzetten van negatieve energie in positieve emoties. Fysiek welzijn is direct gerelateerd aan mentaal welzijn.