Jeugdwedstrijden bij Akdeniz in Deventer

Afgelopen zaterdag kwam de jeugd van challenger gym in actie in Deventer, hier deden Jack taal, Marjolien van urk en Coliene Zwarthoed mee. De jeugd wedstrijden worden gespeeld over 3 ronden van elk 1 minuut.
Jack taal kwam als eerst in actie en begon goed aan de wedstrijd Jack kwam goed door met stoten en trappen zodat de 1e ronde op zijn naam gezet kon worden. In de 2e ronde bleef Jack goed zijn punten maken zozeer zelf dat zijn tegenstander op moest geven een mooie overwinning voor Jack.
De 12 jarige Coliene had een iets grotere tegenstander en deze partij werden alle 3 ronden uitgespeeld ,het was een mooie wedstrijd waarbij de jury uit moest maken wie de meeste scores gemaakt had. En dat bleek de tegenstander van Coliene te zijn deze partij werd op punten verloren. 
Marjolien van urk mocht als laatste in de ring verschijnen en ging er vanaf de eerste seconde vol in waarbij ze goed haar punten maakte door middel van dat ze goed werkte met haar knieën. Marjolien maakte zo in elke ronde meer punten dan haar tegenstander waardoor ze de terechte winnaar werd van deze partij.
Op de agenda van challenger gym is het volgende kickboks gala op 19 maart in oppenhuizen waar 5 spelers mee zullen doen van challenger gym en waarbij Piet van den berg zijn eerste C partij zal draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *